Transport Europa

Goederen verzenden binnen Europe is een heel gedoe. Maar dat hoeft het niet te zijn.

Met onze internationale verzendservice kunt u goederen snel en gemakkelijk overal ter wereld naartoe verzenden - u hoeft niet eens papierwerk in te vullen. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf. Hoe wij dat doen?
20+ Jaar ervaring
Wereldwijd netwerk
Uitstekende communicatie
Scherpe tarieven

Zakelijk Europees Transport

Als bedrijf goederen versturen, maar bieden de reguliere partijen niet de juiste service, snelheid op oplossing? Wij zijn een internationale transportgroep met vestigingen in Nederland, België, Polen en binnenkort ook Kroatië. Kortom, u kunt dus bij ons terecht internationaal verzenden door heel Europa en daarbuiten. Voor meer informatie over onze diensten, lees verder.

Internationaal Verzenden in Europa

(Spoed)Verzending over de weg

U kunt vertrouwen op een uitgebreide ervaring met verschillende soorten ladingen. Deelladingen of volledige ladingen; Normaal, express, temperatuur gecontroleerd, ADR en speciaal vervoer.

(Spoed)Verzending door de luchtvracht

Uw zendingen nemen een vlucht met onze op maat gemaakte oplossingen. Snel of bliksemsnel: Afgeleverd op uw bestemming vanaf de belangrijkste luchthavens ter wereld.

(Spoed)Verzending met zeevracht

Op het gebied van  zeevracht bieden wij wereldwijde dekking. Van/naar Antwerpen en Rotterdam.

Met express service leveren wij goederen (meestal) binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Wilt u een ander tijdstip? Ook dat is bij ons mogelijk!

Speciaal vervoer Europa

Wij bieden een professionele Europese transportdienst tegen de beste prijs. Wij zijn in staat om op tijd en volgens schema de juiste transportoplossing voor uw goederen te vinden. Van gewone tot temperatuur gecontroleerde en gevaarlijke goederen. Onze voertuigen beschikken over de juiste uitrusting en de chauffeurs voldoen aan de ADR (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) regelgeving. Dit betekent dat wij ook gevaarlijke goederen kunnen vervoeren. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en naadloze Europese transportdienst, zijn wij er om u te helpen!”

Ook al het gaat om bijvoorbeeld:

Gevaarlijke goederen
Gekoelde goederen
Palletvervoer
Waardevolle goederen
“Ik ben zeer tevreden over de snelheid en communicatie van QBC. Toen de chauffeur rond Parijs met mijn lading in de file stond, kreeg ik zelfs persoonlijk een telefoontje! Perfect geregeld."

Waarom internationaal verzenden met QBC Solutions?

Wanneer u QBC kiest als uw internationale logistieke partner, krijgt u toegang tot ons geïntegreerde netwerk van weg-, spoor-, zee- en luchttransportopties. Daarbij is onze communicatie ongeëvenaard! 

Al 10.000 internationale zendingen succesvol afgeleverd. Nu die van u nog!

Zending complex? Specialistische expertise vereist? Wij garanderen een oplossing op maat voor u. Vol onderstaand formulier. Wij nemen binnen 1 uur contact met u op.

Gegevens
Uw order